Over TOPdelft

Coronamaatregelen bij TOPdelft
TOPdelft volgt de richtlijnen van de overheid met betrekking tot de coronamaatregelen, zoals ventilatie-eisen en QR-code check. Meer hierover in TOPdelft coronamaatregelen

TOPdelft maakt nieuwsgierig en verbindt. In onze visie zijn technologie, innovatie en creativiteit belangrijke drivers voor de ontwikkeling van de samenleving. TOPdelft wil mensen en hun ideeën verbinden door een onafhankelijk platform te bieden waar de uitwisseling van kennis en creativiteit kan plaatsvinden via ontmoeting en debat, maar ook door gezamenlijk doen en ervaren.

Per 1 september 2020 bestaat het bestuur van TOPdelft uit:

Rob Hundman (voorzitter en penningmeester)

Jan Kadijk (secretaris)

Programmamakers zijn o.a.: Jan Bloemberg (Stadsgesprekken), Jan Brouwer (filosofie, Betabalie) en Nelly de Ridder (Innovatie en zorg, Stadmakerspodium)

Nagenoeg alle activiteiten worden bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd door vrijwilligers, burgers van Delft. Gedreven mensen die in hun vrije tijd graag iets voor de stad doen. We hebben continu behoefte aan nieuwe vrijwilligers, dus wilt u, wil  jij actief deelnemen aan TOPdelft, neem dan contact met ons op: info@topdelft.nl.

 

Jaarplan 2021

Corona of niet, de programmamakers van TOPdelft zijn nog steeds druk met het organiseren van ontmoetingen tussen burgers, organisaties en overheid. Hoelang dit nog digitaal plaats moet vinden, dat weet op dit moment niemand. We verlangen allemaal naar “live” ontmoetingen. In ons jaarplan (2021-01-22 TOPdelft Jaarplan 2021 ) vind je meer informatie over onze plannen en inzet voor 2021. Een greep uit wat op stapel staat: “Together”, een gesprekkenserie naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling over collectieve woonvormen die dit jaar naar Delft komt; De toekomst van de Schieoevers; Mobiliteit in Delft en Vijf jaar ná rapport Deetman. De BètaBalie met o.a. kunstmatige intelligentie en ons voedsel; de Hugo de Grootlezing; de afronding van de cursus filosofie en economie; een serie portretten van Delftenaren in woord en beeld over hun dromen en wat hen raakt in deze toch moeilijke tijden. We zullen in de nieuwsbrief en via onze site (en via de site van het Prinsenkwartier) de actuele data en tijden bekend maken. Volg het TOPdelft programma en doe (online) mee! Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de invulvelden rechtsonderaan op deze pagina.

2021-01-22 TOPdelft Jaarplan 2021

Plannen voor 2021
Op 11 februari 2021 organiseerde TOPdelft een online gesprek met TOPdelft vrijwilligers en programmamakers over de voorgenomen activiteiten op basis van het Jaarplan 2021. Tijdens deze ‘meet & greet’ schetsten verschillende  programmamakers hun ideeën voor activiteiten en thema’s. Het belooft een interessant jaar te worden! Een verslag van de geanimeerde bespreking is hier na te lezen: Verslag 11 feb 2021 – Meet and Greet 2021.