Op expeditie in je eigen stad

Ga met een bekende Delftenaar op pad en zoek naar kwaliteiten en schatten van Delft in de vier windrichtingen

op 25-05-2019 om 12:00 uur in Prinsenkwartier, Agathaplein 4, Delft

Delft is altijd in verandering. De stad groeit, ademt, verslijt en bouwt weer op, past zich aan, gaat mee met de stroom of bepaalt zijn eigen koers. Het Prinsenkwartier, DelftDesign en TOPdelft nodigen je uit op een van de expedities die elk een ander licht laten schijnen op de Delft: de stadsrand, de ongedeelde stad, de natuur-inclusieve stad en de toekomstige stad. Vertrek 12.00 uur vanaf het Prinsenkwartier, Agathaplein 4, Delft. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht, want vol is vol. Aanmelden via info@prinsenkwartier.nl met vermelding van naam, mail-adres, telefoonnummer en de expeditie waar je graag bij wilt zijn:

  1. De Stadsrand: Duurzaam wonen aan de rand van Delft. Langs Rijswijk, de Vliet en DSM fietsend op zoek naar verbindingen.
  2. De ongedeelde stad: De Spoorzone-ontwikkeling moet van Delft weer een ongedeelde stad maken. Maar uit welke delen bestaat Delft eigenlijk?
  3. De natuur-inclusieve stad: Nog geen tien minuten fietsen je bent op bijzonder boerenland. Gé Kleijweg neemt je mee.
  4. De toekomstige stad: De Schieoevers liggen voor het oprapen. Kan dit gebied getransformeerd worden tot een woongebied met behoud van het maak-karakter?


Deze activiteit valt onder het thema Toekomst van de stad.


deel op sociale media