Stadsgesprek “Together young in Delft”

100.000 mensen, één stad: vinden wij elkaar?

op 11-04-2018 om 20:00 uur in LET OP: Scholencombinatie Delfland, van Bleyswijkstraat 72, Delft

Hoe is het om op te groeien en jong te zijn in Delft? Kom langs en praat mee op 11 april om 20.00 uur in de scholencombinatie Delfland, van Bleyswijkstraat 72, inloop vanaf 19.45 uur.

Er komen verschillende inspirerende verhalen langs van Delftse jongeren en begeleiders. Zij vertellen over hun ervaringen bij de voetbalclub, het TaalTheater, bij de stichting Op-nieuw en School’s Cool. Wat maakt voor hen het verschil?

TOPdelft organiseert dit stadsgesprek samen met de Adviesraad Sociaal Domein Delft. De adviesraad wil graag weten hoe het gaat met de jeugd in Delft. De afgelopen maanden hebben zij verschillende gesprekken gevoerd in de stad. Hun indrukken zijn verwerkt in een rapport, de Tussenbalans, dat wordt aangeboden aan het stadsbestuur. Er gaat veel goed in de stad, maar verbetering is ook zeker mogelijk.

Emma van Sandick en Harry ter Braak van de Adviesraad zullen de belangrijkste bevindingen delen. In rondetafelgesprekken kunnen aansluitend eigen ervaringen worden gedeeld:
• Wat gaat goed in deze stad?
• Wat schuurt en waar is verbetering mogelijk?
• Krijgen alle jongeren gelijke kansen?
De avond wordt afgesloten met een gesprek met alle aanwezigen.

Nieuwsgierig geworden naar de verhalen of wil je graag een eigen geluid laten horen? Iedereen die geïnteresseerd is, jong is (tussen de 12 en 25) of met jongeren samenwerkt is van harte welkom. Neem vrienden of familie gerust mee!Deze activiteit valt onder het thema Stadsgesprekken.


deel op sociale media