Delft Design – Tweedaagse Fietsexcursie in Antwerpen

op 21-09-2013 om 10:00 uur

Zaterdag/zondag 21 en 22 september 2013 – 10.00 uur

Een tweedaagse fietsexcursie met een groot aantal bijzondere projecten in Antwerpen. In de wijk ‘t Kiel in Hoboken zien we de luifel van B-architecten en de woonblokken uit de 50-er jaren van Renaat Braem, In Deurne een CPO project ‘D-factory’ van B-architecten en een tot woningen verbouwde fabriek ‘Any Place’ eveneens van B-architecten. In het centrum is er het fraai getransformeer-de Theaterplein, de Belltoren, de Jeugdherberg Pulcinella, het MOMU etc. In het Noorden bezoeken we het Parkspoor Noord met de fraaie loodsen en woningbouw (de Lichttoren) van AWG. We worden ook ontvangen in het bureau AWG van Bob van Reeth.

We lunchen en dineren zaterdag in het centrum en zondag is de lunch in park Middelheim waar we de expopaviljoens van Renaat Braem en van Robbrecht en Daem gaan zien. Verder een aantal transformatieprojecten rond het centrum en Maison Guiette van Le Corbusier. Het definitieve programma is begin september bekend.

Een hotel moet zelf geboekt worden door de deelnemers. Wij zorgen voor de communicatie zodat we zoveel mogelijk in dezelfde hotels zitten. U krijgt een adreslijst met fietsenverhuurbedrijven en een excursiegids. We starten het programma op zaterdag om 10.00 uur op een nader te bepalen plek. We eindigen het programma zondag 18.00 uur.  Met diegenen die nog de avond in Antwerpen willen blijven kunnen we nog gezamenlijk eten.

Deelnemers Antwerpen Excursie bijgewerkt t/m 27 augustus:
Michiel Kroese, Gjalt Rienks (Ibis Hotel), Ineke Hulshof, Jan Brouwer, Ieke Frankenmolen, Jasper van Zwol (B&B Rozier 10), Hermien van Helden, Wim Kersbergen, Johanna Kersbergen, Rob Schippers, Hilkje Huizenga.

Er kan nog ingetekend worden.
B&B Rozier is vol. Geef svp aan mij door waar je de overnachting geboekt hebt.

Als u belangstelling heeft en mee wilt wordt u verzocht zo vlug mogelijk een mail te sturen naar Jasper van Zwol, info@vanzwolarchitecten.nl

De kosten voor twee lunches, één diner, cadeaus en de excursiegids zullen ongeveer € 120-125 pp bedragen.


Deze activiteit valt onder het thema Manifestaties en excursies.


deel op sociale media