Drie Koningen Lezing 8 januari 2023

Architectuurcafé - DelftDesign en Stadsbouwmeester

op 08-01-2023 om 14.00 uur in Prinsenkwartier

Dit jaar wordt de Drie Koningen Lezing gegeven door stadsbouwmeester Tako Postma.

In de Drie Koningen Lezing vertelt Tako over zijn 3 jaar als Stadsbouwmeester, sinds 2019. Zijn verhaal gaat over grote uitdagingen, zoals stedelijk programmeren, klimaatadaptatie, energietransitie en mobiliteitsstrategie, maar natuurlijk ook over de belangrijke projecten in de stad. Hij laat met voorbeelden zien hoe er op verschillende manieren toegewerkt wordt naar het Delft van de eenentwintigste eeuw. Wie Tako kent weet dat hij zijn ongeduld niet verbergt. Hij roept op om samen te werken aan Delft als stad voor iedereen: groot en klein, innovatief en natuurlijk, compact en ruimtelijk.

Deze gelegenheid is tevens de opening van een reeks van onze activiteiten in aanloop naar de Dag van de Architectuur 2023.
We nodigen je uit om samen het nieuwe jaar in te luiden met deze lezing.

Dit jaar is de Drie Koningen Lezing ook open voor publiek. Niet-leden zijn welkom. Wel vragen we je om je aan te melden via deze site.

Dit jaar is de Drie Koningen Lezing ook open voor publiek. Non-leden zijn welkom. Wel vragen we je om je aan te melden via https://www.eventbrite.co.uk/e/tickets-drie-koningen-lezing-8-januari-2023-490975931227


deel op sociale media