Filosofie en economie: Sander Boon over Monetaire verhoudingen: markt – politiek

Kun je met geld de economie stimuleren en de samenleving leefbaar houden?

op 03-03-2020 om 20:00 uur uur in Prinsenkwartier, Agathaplein 4, Delft

Het is inmiddels al een veel besproken onderwerp: geld is er genoeg, maar waar wordt het voor gebruikt en vooral wie bezit het geld? Duidelijk is dat veel geld in handen is van marktpartijen: bedrijven, maar vooral ook individuen, vaak oprichters en dus grootaandeelhouders van grote en machtige bedrijven. Kun je met geld nog wel de economie stimuleren en kun je met geld de samenleving leefbaar houden? Wie moet dat doen? Ondernemers, private banken, nationale banken en/of de Europese Bank (ECB)? Sander Boon schreef het boek ‘De Geldbubbel’.

De cursus ‘Filosofie en economie’ bevat 11 bijeenkomsten, die ook los zijn te bezoeken. De bijeenkomsten vinden plaats van 21 januari tot en met 21 april 2020. De avonden beginnen om 20:00 uur en zijn steeds op dinsdag. De locatie is het Prinsenkwartier. Er is ruimte voor maximaal 50 cursisten. Met jouw bijdrage worden de onkosten gedekt. Wij vragen € 7,50 per bijeenkomst, € 60,- voor de hele reeks.

Wil jij meedoen? Meld je dan aan via info@prinsenkwartier.nl.
Je kunt het cursus bedrag overmaken naar NL24 RABO 0300 0138 33 tnv cooperatieve Prinsenkwartier. Wil je een avond komen: vermeld dan bij de betaling voor welke avond het is.

Lees hier meer over de cursus.


deel op sociale media