UITGESTELD NAAR 8 DEC – Food for Happy Ageing

door Feike van der Leij, lecor Health & Food

op 10-11-2021 om 20:00 uur uur in Prinsenkwartier, Agathaplein 4, Delft

LET OP Deze activiteit wordt doorgeschoven naar 8 december 2021

De komende maanden organiseert TOPdelft in samenwerking met hogeschool Inholland een serie informatieve lezingen en gespreken over VOEDSEL, VOEDING, GEZONDHEID en GELUK. We noemen het de Food Train: Train uw kennis rondom FOOD!


De trein stopt op woensdag 8 december 2021 (Food for Happy Ageing – lector Health & Food Feike van der Leij, met speciale aandacht voor Ondervoeding bij ouderen). Ookin januari 2022 is er een avond over dit thema (Feeding & Greening Megacities – lector Integrale Voedsel- en productieketens Woody Maijers). Aansluitend staan in het voorjaar van 2022 nog drie sessies op het programma, namelijk over Personalized Food, over Food Safety en tot slot: over de Kracht van Smaak.

Hogeschool Inholland verzorgt onderwijs en doet onderzoek aan maatschappelijk relevante zaken. Lectoren (“praktijkprofessoren”) hebben daarbij vaak een spilfunctie in samenwerkingsverbanden waarmee praktijkrelevante innovaties worden gerealiseerd. Vaak gebeurt dit in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, maatschappelijk betrokken organisaties, andere kennisinstellingen en (lokale) overheden. Met samenwerkingen met (groene) mbo-instellingen loopt Inholland voorop in de uitvoering van innovatieve projecten binnen netwerken als de Food Innovation Community Amsterdam (FICA) en de Food Innovation Academy (FIA Vlaardingen). Met steun van o.a. regieorgaan SIA, Health~Holland en de Europese Unie (EFRO REACT/Kansen voor West II) maakt hoheschool InHolland het onderwijs actueel en worden de creatieve talenten van studenten optimaal benut. Lectoren en docenten van Inholland maken de komende tijd dus in Delft een halte-stop om u bij te praten. Mis deze trein niet!

Aanmelden is verplicht, maximaal 40 bezoekers. Een QR-code is verplicht.
Tickets reserveren via: https://pretix.eu/TOPdelft/ygxqn


deel op sociale media