High Tech Centre Delft

Inleiding en rondleiding door Marcel van Wijk

op 23-09-2015 om 20:00 uur in Let op! Abtswoudseweg 18 in Delft

Deze avond van TOP vindt plaats op de locatie van High Tech Centre Delft. Marcel van Wijk zal een inleiding houden over dit nieuwe initiatief. HTCDelft biedt een toegankelijke en innovatieve werkplaats waar scholieren van het MBO, studenten van de hogeschool en TU en docenten worden uitgedaagd te experimenteren en te leren. HTCDelft is gevestigd in het voormalige pand van het bedrijf Haring aan de Abtswoudseweg 18, naast de Betafactory: de innovatieve werkplaats van de Haagse Hogeschool.

HTC Delft is een samenwerkingsverband tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven waar opleiding, werkplaats, een leven lang leren en kennisdeling centraal staan. Alle betrokken partijen investeren in een uitdagende leeromgeving, waarin vooral samenwerking, projectonderwijs en facility sharing het antwoord vormt op de toenemende vraag naar goed opgeleid technisch personeel en de snelle ontwikkelingen in de techniek.

Werken in HTC Delft is een kruisbestuiving tussen onderwijs en bedrijfsleven. In studententeams van vmbo tot aan TU, wordt samengewerkt aan actuele bedrijfscasussen. Studenten coachen elkaar hierbij en vullen elkaar aan. Docenten en bedrijven coachen studenten, helpen hen met hun vragen en zullen ook zelf regelmatig op zoek gaan naar antwoorden. Bedrijven benutten HTC enerzijds voor scholing van personeel en anderzijds ook voor productiecapaciteit. Meer info op www.htcdelft.nl

Locatie High Tech Center: Google MapsDeze activiteit valt onder het thema Ecosysteem van kennis en economie.


deel op sociale media