Thema-avond Het Nieuwe Ontwikkelen

m.m.v. Ineke Hulshof, Annemarie Sour en Timpaan, projectontwikkelaar

op 27-03-2013 om 20:30 uur in TOP, Koornmarkt 48F

Op deze thema-avond zijn er drie introducties over dit thema met verschillende invalshoeken:

Ineke Hulshof van Hulshof Architecten vertelt over haar ervaringen met Klushuizen en het initiatief “Haagse Lofts”. Annemarie Sour bespreekt haar bijdrage aan ‘Nieuw Leyden’ en haar onderzoek naar Klushuizen in Rotterdam. Projectontwikkelaar Timpaan belicht het initiatief ‘CPO Midden-Nederland’.

Ineke Hulshof heeft ervaringen met Klushuizen opgedaan. Ook heeft ze het initiatief genomen, samen met AA-Architecten, voor een nieuw te bouwen blok ‘Haagse Lofts’ aan de Laakhaven West in Den Haag, waar woningzoekenden hun eigen appartement kunnen laten bouwen.

Annemarie Sour is de auteur van het boek ‘Nieuw Leyden, Recept voor Stedelijk Wonen’. In Rotterdam zij heeft een onderzoek gedaan voor de SEV naar het beschikbaar stellen van onverhuurbare woningen van corporaties: ’Een Tweede leven voor Corporatiepanden’. Er is een publicatie in voorbereiding met de titel: ‘149 Klushuizen’.

In het initiatief ‘CPO Midden-Nederland’ worden woonconsumenten, gemeenten, wooncorporaties en andere professionals geadviseerd om CPO vorm te geven.


Deze activiteit valt onder het thema Het nieuwe ontwikkelen.


deel op sociale media