Vrijheid Blijheid in Design en Architectuur

Met Jasper van Zwol, architect, Jurrian Arnold van Open Kaart, Jelte Glas van de Woonpioniers o.v. en vele anderen

op 10-04-2018 om 20:00 uur in Prinsenkwartier, Agathaplein 4, Delft

In aansluiting op de Lentesalon van Kadmium organiseert Delft Design deze bijeenkomst met het thema; Vrijheid Blijheid in Design en Architectuur.

We nemen u mee naar de bron van de huidige technologische ontwikkelingen en hedendaags design. De expositie California Designing Freedom in het Stedelijk Museum in ’s-Hertogenbosch is een mooie inspiratiebron. De Case study houses in Californië waren prachtige voorbeelden voor het Wilde Wonen met Carel Weeber als pleitbezorger en Almere als voorloper in Nederland. Met een aantal pitches over actuele thema’s zoals de ontwikkeling van de Tiny Houses, de Volkstuinbeleving en de Delftse voorbeelden zoals de Schutterstraat en het Coenderskwartier willen we het gesprek voeren over het belang van vrijheid in het ontwerpen, zowel voor de ontwerper/uitvinder als voor de gebruiker.

We roepen experts op om in 5 minuten hun ervaring en inzichten te delen. Experts die een pitch willen doen, kunnen zich aanmelden via info@prinsenkwartier.nl ter attentie van Ineke Hulshof. Vrijdag 6 april worden de deelnemers bekendgemaakt.

Iedereen is natuurlijk welkom, toegang is gratis, een bijdrage via de betaalpaal is welkom.


Deze activiteit valt onder het thema Stad van creativiteit.


deel op sociale media